Spill

Her kan du lære om brøker på en morsom og interaktiv måte. Ved hjelp av disse pedagogiske brøkspillene kan du øve på å finne fellesnevner, addisjon, subtraksjon og forkorting av brøker.

Spill og lær med de nyeste brøkspillene i klasserommet eller hjemme, på mobil eller nettbrett. Disse spillene er laget spesielt for å bli flinkere på brøkregning. Legg ut på spennende eventyr, oppdag nye steder og hjelp vennene dine mens du lærer. Før spillet starter kan du velge tema og nivået på oppgavene, noe som gjør det morsomt for alle som blir med. Temaene som går igjen i spillene er multiplikasjon av brøker, divisjon av brøker, addisjon av brøker, subtraksjon av brøker, forkorting av brøker og det å finne fellesnevner.

Mens du spiller disse spillene kan du skaffe deg kule ting som mynter, medaljer, stjerner og pokaler. Disse tingene får du når du klarer å passere så mange nivåer som mulig i spillet. På disse nivåene må du unngå alle slags hindringer, løse gåter og gjøre oppgaver ved hjelp av brøkregning. Samle sammen alle diamantene og stjernene. Tjen mynter ved å svare riktig på spørsmål. Hvis du ønsker å gå videre for å vinne alle premiene, vil nivåene etter hvert bli mye vanskeligere. Så fortsett å øve og les gjennom forklaringen hvis det er nødvendig. Når spillet er over, kan du også se på feilene dine og skrive dem ned slik at du passerer nivået på neste forsøk.

I spillet Wilsons Brøker skal du rydde havet. Du kan kun gjøre dette ved å avgi riktig svar! Dette er et slags boblespill. Du får mange regnestykker på kort tid.